با هم فردای سالم تر بسازیم

چه بخوریم تا کم‌حافظه نشویم؟

به گزارش خبرآنلاین، طبق تحقیقات، روند تحلیل حافظه در افرادی که غذاهای حاوی فلاونول مصرف می‌کنند، آهسته‌تر طی می‌شود. بر همین اساس، زوال شناختی در کسانی که بالاترین سطح مصرف فلاونول را دارند و به طور متوسط روزانه حداقل یک وعده سبزیجات می‌خورند، در مقایسه با افرادی که کمترین میزان مصرف فلاونول را دارند، ۳۲ درصد کمتر است.

نتایج این تحقیق به وضوح نشان می‌دهد آنچه که می‌خوریم، برای بدن بسیار مهم است. داشتن یک رژیم غذایی متنوع و غنی از میوه‌ها و سبزیجات برای عملکرد شناختی و فیزیکی حیاتی است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *